تتو در اصفهان

معرفی تتو کار در اصفهان و تاتو اصفهان

تتو در اصفهان

معرفی تتو کار در اصفهان و تاتو اصفهان

عوارض کاشت ناخن مصنوعی

عوارض کاشت ناخن مصنوعی

آیا کاشت ناخن مصنوعی دارای عوارض میباشد؟ اکنون مدت چند سالی می باشد که متدهای مختلف افزایش طول ناخن در ایران رایج گردیده و به علت عدم آموزش صحیح هم تکنسین ناخن کار و هم مشتری هر دو دچار ناراحتی های مختلف در درازمدت و کوتاه مدت می گردند که بعضا می تواند عواقب وخیمی را در بر داشته باشد. به علت افزایش میزان بروز عوارض و صدمات ناشی از کاشتهای مختلف ناخن لزوم آشنایی و آگاهی در مورد آنها ضروری به نظر می رسد. برای آشنایی در مورد این عوارض به گوشه ای از آنها اشاره می نماییم.

کاشت مژه سپاهان شهر اصفهان

کاشت ناخن در سپاهان شهر اصفهان

هاشور ابرو در سپاهان شهر اصفهان

۱. زمان زیاد برای انجام کاشت:

کوتاهترین زمان برای کاشت ناخن نزد افراد حرفه ای، زمانی حدود یکساعت الى یکساعت و ربع بوده است که به نسبت، زمانی طولانی می باشد. صرف نمودن این زمان زیاد باعث می گردد که هم تکنسین و هم مشتری هر دو دچار خستگی گردند. خستگی مشتری باعث می گردد که تمایل مشتری برای مراجعه مجدد کاهش یابد و همچنین خستگی تکنسین باعث کاهش راندمان کاری گشته و متعاقبا باعث کاهش درآمد سال می گردد.

۲. صرف نمودن زمان زیاد برای سوهان کاری:

یکی از باورهای غلط در مورد بعضی از تکنیکهای کاشت این است که هر چقدر سوهان کاری ناخن اصلی بیشتر باشد نتیجه کار بهتر خواهد گردید. در حالی که علت سوهانکاری در این تکنیکها این می باشد که سطح براق ناخن کمی مات گردد و متعاقبا اتصال تیپ و ناخن محکمتر گردد ولیکن در بعضی موارد سوهانکاری تا حدی ادامه می یابد که ۲ لایه از ۳ لایه ناخن کاملا از بین می رود از عوارض اینگونه سوهانکاری می توان به موارد زیر اشاره نمود:

الف - عوارضی که مشتری را تهدید می نماید

براده های زیاد ناشی از سوهانکاری که در هوا پخش می گردد و استشمام آنها باعث بروز ناراحتی های تنفسی و انواع حساسیت ها می گردد.

نازک شدن ناخن باعث می گردد که حفاظت طبیعی بستر ناخن دچار مشکل گشته و با توجه به این که بستر ناخن سطحی غنی از رگهای خونی دارد شانس انتقال انواع میکروبها از آن طریق افزایش می یابد.

نکته دیگری که کمتر به آن توجه می گردد و اکثر افرادی که از انواع کاشت استفاده می نمایند بعد از برداشت آن از آن شکایت دارند این است که متعاقبا رشد ناخن کاهش می یابد. یکی از علل کاهش رشد ناخن بعد از ناخن کاشت ارتباط آن با سوهانکاری غیر استاندارد می باشد. این سوهانکاری غیر استاندارد به علت آن که لرزش زیادی در صفحه ناخن ایجاد می نماید و متعاقبا این لرزه ها به ریشته ناخن انتقال می یابد، و چون ریشه ناخن نسبت به این لرزه ها بسیار حساس و آسیب پذیر می باشد باعث آسیب ریشه و متعاقبا کاهش سرعت رشد ناخن می گردد. نظیر مشکل فوق را می توان همچنین در افرادی که دچار تیک های عصبی می باشند و عادت به ضربه زدن به اشیا دارند و یا عادات غلطی چون استفاده ابزاری از ناخن را دارند مانند مکانیسم فوق در رشد ناخن ایجاد اختلال می نمایند.

ب) عوارضی که ناخن کار یا تکنسین را تهدید می نمایند:

 پراکندگی ذرات سوهانکاری در محیط و فضا که باعث آلودگی محیط گشته و همچنین با توجه به این که تکنسین ها به صورت مداوم به این ذرات برخورد دارند شانس بروز حساسیت های تنفسی و بویژه آسم بسیار بیشتر است.

با استفاده از ماسک های ساده می توان به مقدار زیادی از ورود این ذرات به ریه جلوگیری نمود.

و سوهانکاری زیاد و بویژه حرکات تکراری باعث عوارض مختلف استخوان و مفاصل در دراز مدت می گردد. از این عوارض می توان به انواع آرتروز انگشتان، مچ و کتف اشاره نمود. مشکل دیگر که بسیار خطرناک تر از آرتروزها می باشد عارضه ای می باشد به نام سندرم تونل کارپال (Syndrom Carpal Tunel) که می تواند در دراز مدت باعث از کار افتادگی دست که غیر قابل برگشت می باشد گردد.

سندرم تونل کارپال چیست؟ عصب مدیان یکی از اعصاب مهم حرکتی و حسی دست می باشد که پس از عبور از زیر غلاف دور مچ وارد دست می گردد حرکات تکراری و مداوم مچ دست باعث می گردد که غلاف دور مچ بزرگ گردد و متعاقبة روی عصب مدیان فشار وارد آورد.

اولین علامت که فرد آن را احساس می نماید احساس سوزن سوزن شدن و برق گرفتگی در یک دست می باشد. در صورتی که در مراحل ابتدایی، درمان صورت نگیرد این وضعیت ادامه یافته و عصب مدیان دچار آسیب جدی می گردد که در آخر باعث از کارافتادن دست می گردد و قابل برگشت نمی باشد.

در صورت بروز علائم ابتدایی مچ را توسط مچ بندهای محکم به نام support Wrist بی حرکت نمایید و به پزشک مراجعه نمایید.

٣. بوی ناخوشایند مواد شیمیایی مورد استفاده در بعضی از تکنیکهای کاشت

این بو ناشی از اتساع بخارات حاصل از مایعات مونومر در تکنیکهایی که از پودر و محلول استفاده می شود به وجود می آید. این بوها که معمولا آزاردهنده می باشند باعث کاهش تمایل افراد به این نوع کاشت می گردند، متعاقب برخورد مداوم با بخارات حاصل از این نوع تکنیکها شانس بروز انواع ناراحتی های ریوی و حنجره و به ویژه سرطانها افزایش می یابد.

این بخرات در برخورد با انواع مخاطها ایجاد ناراحتی های مختلفی می نمایند که به اختصار می توان به موارد زیر اشاره نمود:

- سوزش چشم، التهاب و قرمزی که ساده ترین واکنش و عمده ترین واکنش چشم به این نوع بخارات است.

- سوزش مجاری تنفسی و بینی و آبریزش بینی و در موارد پیش رفته کاهش حس بویایی رخ می دهد.

- ناراحتی های حنجره از قبیل سوزش، گرفتگی گلو و خشونت صدا

- ناراحتی های ریوی از قبیل سرفه، تنگی نفس و حساسیت های عمومی بدن .

استفاده از ماسکهای ساده نخی هیچگونه تاثیری در جلوگیری از بروز این نوع ناراحتی ها ندارند و برای جلو گیری از اثرات مخرب این بخارها احتیاج به استفاده از ماسکهای ویژه با فیلترهای مخصوص می باشد.

۴. استفاده از مواد شیمیایی غیراستاندارد و مضر

در تکنیکهای مختلف کاشت از موادی جهت پوشاندن سطح ناخن استفاده می گردد که برای سلامت ناخنها و دست کاملا خطرناک می باشند. ساده ترین واکنش حاصل از این نوع مواد حساسیت و آلرژی پوستی می باشد که با علائم خشکی، قرمزی، تورم، خارش و احساس منطقه گرم خود را نشان می دهد.

۵، استفاده از UV (اشعه ماورای بنفش)

استفاده از این اشعه که در تکنیک های ژل مورد استفاده قرار می گیرد باعث عوارض مختلفی می گردد که شایعترین آنها ایجاد حساسیت های پوستی می باشد با توجه به این که لامپ مورد استفاده در این دستگاهها عمر معینی دارد در صورتی که مورد تعویض قرار نگیرد باعث ایجاد حساسیت بیشتر به علت عدم آماده سازی ژل به طور کامل می گردد. از عوارض دیگر می توان به مشکلات بینایی و تخریب قرنیه اشاره نمود که باعث بروز علائمی مانند کاهش میدان دید و سرگیجه و سردرد می گردد.

از عوارض دیگر می توان به افزایش شانس بروز انواع سرطانهای پوست اشاره نمود.

بهترین مرکز کاشت ناخن اصفهان